Gulvslibning

Med tiden og naturligvis afhængig af anvendelse, bliver alle trægulve slidte, de kommer til at se triste ud og den første tanke er måske at udskifte hele gulvet, hvilket kan være en dyr løsning. Vi anbefaler i stedet, at du får Midtjysk Gulvslibning i Silkeborg til at kigge på dit gulv – de fleste gulve kan nemlig slibes 2 – 3 gange før de bør udskiftes.

Vi hjælper dig med en grundig afslibning og professionel efterbehandling af dit gulv.

Efterbehandling og ønsket udseende, er meget individuel og helt op til dig. Midtjysk Gulvslibning i Silkeborg står derfor altid klar til at rådgive dig sådan, at du netop får det udeseende du ønsker dig.

Kontakt os og få et uforpligtigende samtale og tilbud. Dette foregår ved du enten ringer, sender os en mail eller, at vi kommer ud og kigger på dit gulv. Alt dette er naturligvis uden beregning og den del af vores service.

Du kan altid regne med en god service og et flot resultat hos Midtjysk Gulvslibning i Silkeborg.

Hvornår skal et gulv slibes?

Er lakken på dit gulv slidt igennem, eller kan du på nogen måde fornemme, at du er nede ved det rå trægulv, så er det bestemt ved at være tid at få dit gulv behandlet for at undgå større og permanente skader.

Slitage af gulvet kan skyldes mange ting, eksempelvis hvis man har hund eller børn, men passer man godt på det kan det holde i mange år.

Hvordan sliber man et gulv?

Alle kan slibe et gulv, men hos Midtjysk Gulvslibning i Silkeborg er det vores klare anbefaling, at lade en fagmand gøre det. Dette sikrer mod skader på gulvet og en potentiel dyrere løsning, så vær sikker i din sag, hvis du selv går i gang.

Typisk starter man med en grov slibning for at fjerne den eksisterende overfladebehandling og rette eventuelle ujævnheder. Derefter finsliber man gulvet for, at udglatte de ridser den grove slibningen laver, sådan man til sidst står med en pæn og ensartet overflade klar til efterbehandling.